Kleding Advies

Kleding Advies

Wat is een Kleding Advies?
Veel mensen hebben een kast vol kleren en toch staan ze regelmatig voor de kast en hebben “niks om aan te trekken”. Door een juiste garderobe planning van enkele goed passende basis kledingstukken in de juiste kleur en meerdere bijpassende shirts, overhemden, blouses, schoenen en accessoires kun je heel veel combinaties maken, voor iedere gelegenheid.

Waarom een Kleding Advies?
Gemiddeld gebruiken mannen 70% van hun garderobe en vrouwen maar 35%.
Door een Kleding Advies kunnen we dit percentage flink verhogen. Door de juiste kleding te dragen kun je je carrière en je privé leven een boost geven. Je zult je meer op je gemak en veiliger voelen.
Je zult minder kledingstukken nodig hebben om meer combinatie mogelijkheden te creëren voor verschillende gelegenheden.

Hoe verloopt een Kleding Advies?
Gebaseerd op het gewenste imago, stijl en kleur geven wij advies over de basis kledingstukken die je nodig hebt om de juiste uitstraling te creëren. Daarna zullen wij kijken naar de gewenste combinatie kledingstukken zoals shirts, overhemden, truien, en blouses om de garderobe aan te vullen en aan te passen aan je persoonlijke stijl en aan de mode. Daarna gaan we kijken naar de accessoires zoals schoenen, tassen, riemen, dassen, sjaals en sieraden.

Hoe lang duurt een Kleding Advies?
Een kleding advies duurt ongeveer een uur.

Het is mogelijk hierna een afspraak te maken om uw kledingkast door te lichten en op te ruimen.