Workshops

Workshops

Een workshop is een gezellige manier om met vriendinnen, familie, voor een verjaardag of met collega’s meer te leren over een onderwerp. Een workshop is voor 4 tot 8 personen. Indien u meer deelnemers wenst, neem dan contact met ons op.
Wij bieden drie soorten workshops:
Kleuranalyse, Make-up en Huidanalyse

Workshop Kleuranalyse
In een korte inleiding wordt uitgelegd wat kleur is en wat een kleuranalyse is en wat de voordelen hiervan zijn.
Na de inleiding gaan wij samen kijken wat de verschillende kleuren doen met ons gezicht. Per persoon gaan we voor de spiegel met analysedoeken analyseren en leren te bepalen of de koele of warme kleuren beter bij je passen en tot welk seizoen type je behoort. Je zult verrassende resultaten zien, met de juiste kleuren zul je er frisser, jeugdiger uit zien met een mooie heldere uitstraling.

Workshop Huidverzorging
In een korte inleiding wordt uitleg gegeven over de huid en de factoren die invloed hebben op de conditie van je huid. Hierna reinigt iedereen zijn of haar gezicht, waarna we de conditie van je huid analyseren. Dit doen wij met behulp van een SAM(Skin Analyser Magnifier) analyseapparaat. Iedereen krijgt een persoonlijk advies voor de optimale verzorging van je huid. Dit advies neem je mee naar huis. Om te leren hoe de verzorging het beste kan worden gedaan wordt ter plekke een minibehandeling gedaan. Er is een mogelijkheid om na 6 weken een gratis re-check te doen om te zien of de geadviseerde verzorging het gewenste resultaat heeft opgeleverd.

Workshop Make-up
In de gezellige workshop Make-up leer je hoe je make-up kiest, kleur en soort en in welke volgorde je jezelf mooi kunt opmaken. Je mag experimenteren met diverse make-up producten om het beste resultaat te boeken. Wij geven advies om een mooie, passende, natuurlijk ogende make-up te creƫren. We geven eveneens tips hoe je sterke punten naar voren kunt halen en je minder gewenste punten naar de achtergrond te brengen. Al met al een gezellige en leerzame workshop met een mooi resultaat.